Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещите в Русе - снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е той човека от село и не е виждал кола повече от 155 коня ( бившата му алфа ) Нормално е да не знае Русенското Типо

http://www.youtube.com/watch?v=2nXumKM5WvE

Бисере, специално за тебе е тоя клип та да вземеш да поизтрезнееш малко Първо БМВ-то скри, а сега и пежото вече не ставало за гонки. Жалка картинка, жалка

Comment

• понеже и аз имам типо смея да се намеся в спора и твърдя че в коша му влиза V8 мотор, биг блок 5.7 литра, мерил съм го и хич не ми го успорвайте това
      Даже като спестя нужните средства мисля да го почна, че с тези 80 коня сегашните не е работа

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
      YouTube
      evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
        Е той човека от село и не е виждал кола повече от 155 коня ( бившата му алфа ) Нормално е да не знае Русенското Типо

Бисере, специално за тебе е тоя клип та да вземеш да поизтрезнееш малко Първо БМВ-то скри, а сега и пежото вече не ставало за гонки. Жалка картинка, жалка
        романе
        http//www:autoscout24.it
        щом там няма значи не съществува или го има само в представите ти.
        В понеделник разпилявам пежлака във вторник го събирам и в неделя задника ти е мой

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:53 ----------

Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
        Е той човека от село и не е виждал кола повече от 155 коня ( бившата му алфа ) Нормално е да не знае Русенското Типо

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
        понеже и аз имам типо смея да се намеся в спора и твърдя че в коша му влиза V8 мотор, биг блок 5.7 литра, мерил съм го и хич не ми го успорвайте това
        Даже като спестя нужните средства мисля да го почна, че с тези 80 коня сегашните не е работа
        виж кво приятелю бях в италия 1 година и съм виждал кви ки не изпълнения когато аз карах тъпо 1.9 TD ти не си имал хал хабер от коли така че не спори пробвал съм в купе от типо да вкарам мотор от капри V6 : става ама трябва да махна радиатора и да удължа коша с 250 мм.
        нали се сещаш че купе не се реже >>>>>>>>>
        Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
          В понеделник разпилявам пежлака във вторник го събирам и в неделя задника ти е мой
          Биска, я вземи по-добре си отвори главата и виж там дали няма нещо за ремонт

Comment

а щото си мнодо открехнат карал съм коли за които ти само си чувал
            Lamborghini Diablo VT в Плевен има един човек на когото казват Оги жабето та с неговото Lamborghini съм си правил експерименти по автомагистрала хемус когато ти се качиш на такъв автомобил ще говориш за коли и конски сили (само 310km/h) 169 km знаерш ли как се вземат за 50 мин.?????????????????????а BMW-то не съм крил а го купиха румъци имам сега като за тебе(за дръгливата ти алфа ) AUDI A3 2003 3.0TDI скачай
            Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

а щото си мнодо открехнат карал съм коли за които ти само си чувал
              Lamborghini Diablo VT в Плевен има един човек на когото казват Оги жабето та с неговото Lamborghini съм си правил експерименти по автомагистрала хемус когато ти се качиш на такъв автомобил ще говориш за коли и конски сили (само 310km/h) 169 km знаерш ли как се вземат за 50 мин.?????????????????????а BMW-то не съм крил а го купиха румъци имам сега като за тебе(за дръгливата ти алфа ) AUDI A3 2003 3.0TDI скачай
              Той Роман няма да откаже ама да не стане Ти да се откажеш. Пък и Ламборджини карал нашия.. БРЕ бре.. да не очакваш
              Aбе градски, А 3.0
              ТДИ не се произвежда бе пич!! Какво направи ти бе човек!
              Last edited by DJ Vladic; d.m.y г., 01:31.
              Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                Г-н Шумахера след обилното количество алкохол прието след семейната вечеря вече е седнал на PC и резултата е ясен. Заяждане с колегата РОман който кротко си стои и нищо никому не прави. И какви 156 със ферари V8... ама.. айде.. пък времената които са снимани.. няма как да са измислени ''шампионе''. Хората имат мозък да мислят, а явно ти нямаш за да пишеш такива небивалици тук! Стига вече!
                слушай внимателно няма да повтарям в италия магистралните полицаи карат купета на 156 или на 159 вътре с мотори на ферари видях го с очите си гониха ме , стигнаха ме и си платих 300 евро глоба ако освен в русе си ходил и до николово аз съм обиколил европа приятелю и сън виждал такива неща за които ти само си си мечтал а колкото до роман лъже най нагло че с масларката си ме е бил с 156 2.2 т спарк магьосвана и чипосвана на 193 коне та където двама си мерят бубите не си слагай дупето щото нали знаеш..........................................
                Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

BMW-то не съм крил а го купиха румъци имам сега като за тебе(за дръгливата ти алфа ) AUDI A3 2003 3.0TDI скачай
                  ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ Айде давай и Аудито, ама по-бързо, че тука до няколко дена ще вземат да го купят марсианците.

Бисери от Бисер:
                  Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
                  роман лъже най нагло че с масларката си ме е бил с 156 2.2 т спарк магьосвана и чипосвана на 193 коне
                  Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
                  имам сега като за тебе(за дръгливата ти алфа ) AUDI A3 2003 3.0TDI скачай
                  Last edited by RoMAN; d.m.y г., 01:33.

Comment

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ Айде давай и Аудито, ама по-бързо, че тука до няколко дена ще вземат да го купят марсианците.

Бисери от Бисер:
                    Няма да го купи никой Явката си го е заплюл за него ама като те смачкам с въшката ще те е срам да се пуснеш с аудито та къде да те срещна в неделя 1-ви май??????????????????????????????????????????????? ?????????
                    Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

Няма да го купи никой Явката си го е заплюл за него ама като те смачкам с въшката ще те е срам да се пуснеш с аудито та къде да те срещна в неделя 1-ви май??????????????????????????????????????????????? ?????????
                      Ще направим ена алфа среща и ела с пежака, а като те натупам се прибери и си докарай немската катафалка.

Comment

• Аз искам да се пробвам на 100м с това A3 3.0 tdi, ако е възможно?

Comment

• Има ли живи за срещичка днес в Русе ?
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

• Абе то има ама колко ще доидат е вапроса.
                            Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon

Comment

• 18 часа на Кофеин ???
                              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

Колега, ти си пияница. Даже не знаеш че неделя е 2-ри Май!
                                Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Working...
                                X